dimarts, 11 de març del 2014

SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA, a Caldes els dies 22 i 23 de març.

Amb la campanya Signa un Vot per la Independència els catalans demanem al Parlament de Catalunya, mitjançant el dret Fonamental de Petició:
·         La convocatòria de la consulta sobre la independència
·         Que en el supòsit que s’impedeixi la seva celebració, els nostres representants electes declarin la independència d’acord amb el dret internacional.

Què és el Dret de Petició?
És un Dret Fonamental recollit en l’ordenament internacional, la Constitució espanyola i l’Estatut de Catalunya. Representa l’exercici de la democràcia directa en el seu estat més pur: un ciutadà expressa la seva petició a una administració.

Per què és important Signar un Vot?
Quan una majoria dels catalans signem legitimarem la declaració d’independència en cas que no pugui celebrar la consulta. Estem avançant en un camí inèdit: la Via Catalana per a exercir el dret a l’autodeterminació.

Com pots signar?
Per assegurar al màxim el rigor de la recollida d’instàncies, cal Signar el Vot presencialment als punts de recollida que l’ANC disposa arreu del territori.
L’Assemblea és la depositària de les signatures i es compromet a no usar les dades per a cap altra finalitat que no sigui presentar-les al Parlament o a instàncies internacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada