dijous, 1 de maig del 2014









S’acosta el tram definitiu per aconseguir la independència !!!

CAMPANYA 2X1...

Segur que estàs pensant en què volem dir amb això de 2x1, no és una oferta de supermercat. Des de l’Assemblea de Caldes creiem que és de vital importància que la informació de tot el que es fa des de l’ANC-Caldes arribi a quanta més gent millor. Per això, hem decidit iniciar una campanya per tal de recollir el màxim de correus i telèfons de gent de Caldes i entorn que puguin estar interessats en rebre informació de l’Assemblea.

És per això que us proposem un petit treball. De ben segur que cadascú de nosaltres coneixem algú amb les mateixes inquietuds que nosaltres pel país  i la nostra gent. Això ens ha conduït a demanar-vos  que recolliu un mínim de dos e-mails o telèfons amb WhatsApp de gent del poble i entorn que sabeu que poden estar interessats en rebre informació del que fa l’Assemblea, l’ANC-Caldes.

L’Assemblea ANC-Caldes es compromet a mantenir la privacitat de les direccions que ens feu arribar i a informar-los puntualment d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals. Penseu que sempre podran donar-se de baixar. ( Si voleu deixar de rebre missatges , podeu donar-vos de baixa fent un sol clic )

Aporta el teu gra de sorra i ajuda’ns a aconseguir la independència del nostre estimat País.

Per qualsevol dubte contacteu: cmalavella@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada