dimarts, 23 de desembre del 2014

Benvolguts amics,

Com ja sabeu ahir es va admetre a tràmit la querella contra el President de la Generalitat, la Vicepresidenta i la Consellera d’Ensenyament. Tal com us vam indicar, iniciarem una campanya d’autoinculpacions amb solidaritat amb els representants polítics que s’han vist afectats.

Per tal de promoure que aquestes autoinculpacions siguin massives, us proposem que us adreceu al Jutjat de Guàrdia més proper al vostre municipi i, des d’allà en feu un acte de lliurament conjunt. 

Ens hem posat d'acord amb altres municipis de la comarca per fer-ho conjuntament. Demà, dimecres dia 24, a 2/4 d'1 del migdia, farem la primera de les presentacions d'autoinculpació, en aquest cas la farem a Santa Coloma de Farners.

Aquells que vulgueu i pugueu anar-hi, us preguem que ens ho comuniqueu a cmalavella@gmail.com, sortirem de Caldes a les 12 del migdia.
Posteriorment us informarem d'altres trobades per aconseguir el màxim de participació ciutadana en aquesta autoinculpació.

El document d’ autoinculpació que s’ha d’entregar us el podeu descarregar a
http://autoinculpacions9n.assemblea.cat/docs2/Document_Autoinculpacio.pdf
Feu-ne original i còpia. Us recomanem que porteu còpies impreses, perquè tothom pugui participar d’aquesta acció.

També us animem a que feu la màxima difusió a través de les xarxes socials, compartint la imatge que us hem adjuntat. Per tal de poder seguir la jornada a través de les xarxes socials us recomanem que utilitzeu #autoinculpacions9n o el web autoinculpacions9n.assemblea.cat

Estarem en contacte per coordinar les altres actuacions.
Bones Festes i millor 2015



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada