dimarts, 15 d’abril del 2014Reunió oberta a socis, col•laboradors i simpatitzants.

Us proposem que ens vegem el proper dijous, dia 17, a les 8 del vespre, a l’annex de la Casa Rosa.

Benvolguts companys,

Ens enfrontem a una etapa decisiva per aconseguir la independència del nostre país. Com ja sabeu, aquest proppassat dissabte, es va celebrar a Tarragona l’assemblea general ordinària de l’ANC , on es va aprovar el full de ruta que ha d’orientar les nostres activitats en aquest futur immediat.

És per això que ens agradaria tenir una trobada amb vosaltres per explicar-vos aquest full de ruta i reflexionar entre tots com aplicar-lo en el nostre àmbit territorial.

D’aquí a l'Onze de Setembre i al 9 de novembre, se'ns ha girat molta feina. L’afrontarem de forma ben engrescadora i amb molta joia, ja que ara sí que ha arribat l'hora d’aconseguir la independència.

Us proposem que ens vegem el proper dijous, dia 17, a les 8 del vespre, a l’annex de la Casa Rosa. (Ja sabem que és Dijous Sant, però és que no tenim gaire dates lliures (penseu que el 13 tenim l’estelada de llum, el 23 la parada de Sant Jordi, el 26 la parada a la Festa de la Malavella, l'elecció del nou secretariat de l’ANC el dia 10, ...) Com podeu comprovar se'ns acumula la feina, però tenim moltes ganes que tot surti bé.

A la reunió oberta a socis, col•laboradors i simpatitzants voldríem parlar de:
1. Feina feta fins avui.
2. Full de ruta de l’ANC.
3. Campanyes que estan en marxa:
    a. Signa un Vot per la Independència.
    b. El País que Volem.
    c. El País de Tots.
4. Preguntes i suggeriments.

Tot esperant que ens vulgueu acompanyar en aquesta trobada, rebeu una cordial salutació.

ANC DE CALDES DE MALAVELLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada