dilluns, 9 d’octubre del 2017

ESTIGUEM ALERTA

Benvolgut, benvolguda,

Aquesta setmana passada va ser una setmana victoriosa democràticament parlant i determinant per a l'assoliment de la independència.

Tenim el reconeixement de l'opinió pública internacional i hem començat a escoltar i veure moltes veus internacionals rellevants crítiques amb el govern espanyol pel seu immobilisme i l'ús de la repressió.

La credibilitat de les nostres institucions en el trajecte cap a la República és tan alta que el govern espanyol ha cremat els seus darrers cartutxos: forçar el canvi de seu social de grans empreses fora de Catalunya per intimidar-nos.

Avui som més conscients de la proesa ciutadans de l'1 d'octubre i també de les mentides més indecents dels governants espanyols.

Aquesta setmana que comença sentirem més mentides, més amenaces, més rumors i intoxicacions, ens voldran fer sentir més sols. Sortiran més veus que demanaran que esperem. A totes aquestes veus, els podem recordar que el poble ha parlat i ha dit Sí a la independència, que les peticions catalanes i internacionals de diàleg són moltes i totes topen amb la intransigència de l'estat, que les sancions exorbitants i les peticions de presó així com la repressió de la nostra llibertat política converteixen la Declaració d'independència en l'única sortida.

Un cop més, mobilització pacífica i massiva per les nostres llibertats. Un cop més, alerta a les fonts oficials de l'Assemblea (canal de telegram, xarxes socials, missatges com aquest, web, declaracions públiques) i a les fonts oficials del Govern i el Parlament. Ignorem sobretot missatges anònims. En poques hores convocarem a donar suport al nostre Govern i Parlament.

I faci el que faci l'estat espanyol responguem només amb el civisme i el coratge d'aquells que som constructors d'un país just i lliure, alçat sobre els fonaments de la democràcia i la pau.

Determinació, dignitat i civisme per avançar al costat de les nostres institucions!Jordi Sànchez
President de l'Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada